Volg ons:
Meld je direct aan

Voor zorginstellingen

Wat u nodig heeft staat voor ons voorop, uw vraag en uw behoefte staat bij ons centraal. Op basis van uw aanvraag gaan wij op zoek naar de juiste en gekwalificeerde zorgprofessionals in uw regio!

Zorgvuldig bemidden met Care is de schakel tussen werkgevers en zorgverleners,wij ondersteunen u op diverse manieren om ervoor te zorgen dat de zorg altijd opgevuld kan worden als u het nodig heeft of in nood zit met de planning. In gevallen van nood is een partner zoals ZBMC de beste oplossing, ZBMC zal ten alle tijden uiterst zijn best doen om als bemiddelingsbureau op ieder moment de beste vervangende en/of aanvullende ondersteuning aan te bieden binnen geheel Nederland.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde zorgverleners met verschillende nationaliteiten en achtergronden verspreid over geheel Nederland. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op iedere aanvraag. (Alle ZZP’ers zijn in het bezit van de juiste documenten en diploma’s en wordt een referentiecheck gehanteerd binnen de organisatie.)

ZBMC is een bemiddelingsbureau met veel daadkracht en effectiviteit voor de klant! Bij ons bent u zeker van een professionele samenwerkingen tussen twee partijen die uiteindelijk beiden de behoefte vervuld krijgt. U kunt zich aanmelden voor een gratis consult bij u op kantoor. Wij maken graag persoonlijk kennis met u zodat we u meer kunnen vertellen over onze toegevoegde voor u.

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, wacht daarom niet lang en meld u aan! Vermeld uw organisatie, naam, email en telefoonnummer in het contactformulier, en wij bellen u dezelfde dag terug voor een afspraak.

Ga met ons de uitdaging aan

Als eigen ondernemer is werken voor ZBMC zeggenschap
over tarief en voorwaarden, netwerk opbouwen en meer in de regio Utrecht.

  • Eigen uren bepalen
  • Werken wanneer je wilt
  • Vervoer door ZBMC
  • Leaseconstructie
Bekijk de voordelen